مواد لازم جهت تهیه پتاژ هویج و سیب زمینی
هویج 500 گرم
دارچین 2 قاشق چایخوری
سیبزمینی 250 گرم
پیاز 2 عدد
کره 1 قاشق غذاخوری
برگ بو 3 عدد
آویشن تازه مقداری
نمک و فلفل به مقدار لازم
دستور پخت پتاژ هویج و سیب زمینی
طرز تهیه : سیب زمینی ، هویج و پیاز را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. سپس بهمراه 1 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. برگ بوها و آویشن را با نخ ببندید و داخل قابلمه بیندازید ( برگ بو و اویشن در اخر پخت خارج میشوند ).
وقتی آب به جوش آمد حرارت را ملایم کنید. دارچین را اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه در قابلمه را بگذارید تا سبزیجات بپزند. پس از مدت زمان لازم برگ بو و آویشن را خارج کنید.
محتویات قابلمه را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس مجدد داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و کره ، نمک و فلفل را اضافه کنید و چند دقیقه مخلوط کنید. سپس پتاژ را با خامه و سبزی های معطر تزئین و سرو کنید.