مواد لازم جهت تهیه پای توت فرنگی
توت فرنگی خرد شده 4 لیوان
شکر دانه ریز 1/2 لیوان
زرده تخم مرغ 1 عدد
آب 1/2 لیوان
آرد ذرت 3 قاشق غذاخوری
خمیر پای مقدار لازم
پودر قند مقداری
دستور پخت پای توت فرنگی
طرز تهیه : توت فرنگی های درشت خرد شده ، آرد ذرت ، شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پس از اینکه توت فرنگی ها 10 دقیقه جوشیدند از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شوند.
مقداری خمیر پای را ته قالب تان بگذارید و با فشار دست تمام سطح داخلی قالب و دیواره های آن را بپوشانید ، مقداری دیگر از خمیر بردارید و به شکل قلب قالب بزنید و کنار بگذارید.
توت فرنگی ها را پس از سرد شدن داخل قالب و روی خمیر بریزید و پخش کنید سپس خمیرهای قلبی شکل را با استفاده از مقداری آب مرطوب کنید و به لبه های خمیر زیری بچسبانید.
به همین صورت تمام لایه های قلبی را تا مرکز به هم متصل کنید ، پس از اتمام کار روی خمیر را با زرده تخم مرغ بزنید و روی آن مقداری پودر قند بپاشید.
قالب پای را در فر با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید. سپس حرارت را به 180 درجه سانتیگراد برسانید و 20 دقیقه دیگر پای را بپزید تا زمانی که سطح پای برشته و طلایی شود.