مواد لازم جهت تهیه پای آلبالو بدون خمیر

آرد 1 فنجان
شکر 1 فنجان
نمک 1/4 قاشق چایخوری
آلبالو بدون هسته 2 فنجان
گردو خرد شده 1/2 فنجان
کره آب شده 1/2 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1 قاشق چایخوری
بستنی به دلخواه جهت سرو

دستور پخت پای آلبالو بدون خمیر

طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب پای را برادرید و با کمی کره آن را چرب کنید.
آرد، شکر و نمک را باهم مخلوط کنید. آلبالوها و گردو را نیز داخل مخلوط بریزید و خوب مخلوط کنید تا آرد کاملا اطاف آنها را بپوشاند. حال کره را اضافه کنید. تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه خوب بزنید و سپس به مایه اضافه کنید. وانیل را نیز در مرحله آخر در مایه بریزید. مایه این پای باید کمی غلیظ باشد. مایه را داخل قالب پای سرازیر کنید.
پای را در فر 175 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید. سپس پخته شدن آن را با خلال دندان یا چنگال تست کنید. پای را برش زده و با بستنی دلخواهتان سرو کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *