مواد لازم جهت تهیه نان خشک رژیمی

جو پرک شده 4 پیمانه
تخم بزرک 2 پیمانه
تخم افتاب گردان 1 پیمانه
تخم کنجد 1 پیمانه
تخم کدو 1/2 پیمانه
اب ولرم 6 پیمانه
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن 2 قاشق غذاخوری
کره در صورت تمایل

دستور پخت نان خشک رژیمی

طرز تهیه : تمام مواد خشک را با آب و روغن خوب مخلوط نمائید و داخل کیسه ای پلاستیکی به مدت 8 ساعت درون یخچال قرار بگذارید.
کف سینی فر را کاغذ روغنی بیاندازید و موادی که مدت 8 ساعت درون یخچال قرار داده اید را بصورت لایه ای بسیار نازک روی کاغذ روغنی پهن کنید. سینی را درون فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید.
پس از این مدت نان ها را از فر خارج کنید و از کاغذ روغنی جدا نموده و مجدد روی سینی فر قرار دهید. حرارت فر را به 150 درجه سانتیگراد برسانید و به مدت 20 – 30 دقیقه دیگر اجازه دهید نان ها درون فر بمانند تا خوب شکننده و خشک شوند.
پس از مدت زمان لازم و اماده شدن نان ها ، انها را از فر خارج کنید و در گوشه ای قرار دهید تا خنک شوند. میتوانید کمی کره اب شده روی نان ها بزنید تا براق شوند.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *