مواد لازم جهت تهیه موساکا ( یونان )

گوشت چرخ کرده 500 گرم
بادمجان 5 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
سیر 3 عدد
تخم مرغ 3 عدد
پياز 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
سس سفید، نمک، فلفل، جعفری به مقدار لازم

دستور پخت موساکا ( یونان )

طرز تهیه : فر را با درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
بادمجان ها را پوست بگیرید و روی انها نمک بپاشید و 15 دقیقه صبر کنید ( میتوانید پس از این مدت بادمجان ها را با دست بفشارید تا آب اضافی خارج شود ). درون تابه ای روغن بریزید و بادمجان ها را درون روغن داغ سرخ کنید.
پیاز را ریز خرد کرده و بهمراه سیرهای خرد شده در روغن سرخ کنید. فلفل دلمه ای را خرد کرده و اضافه نمائید و پس از اینکه کمی فلفل ها کمی نرم شدند گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
پس از تغییر رنگ گوشت مقداری جعفری خرد شده اضافه کنید و تفت دهید. پس از اینکه کمی نرم شدند رب گوجه فرنگی را بهمراه نمک و فلفل اضافه کنید. حرارت زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید گوجه ها بپزند و اب مواد تمام شود.
درون ظرف پیرکسی را چرب کنید. کف ظرف یک لایه بادمجان سرخ شده بچینید ، مقداری از مایه گوشتی روی بادمجان ها بریزید ، به همین صورت 2-3 لایه بادمجان و گوشت قرار دهید ، اخرین لایه باید مایه گوشتی باشد.
روی ظرف را با المینیوم بپوشانید و درون فری که از قبل با درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 30 دقیقه قرار دهید ( پخت اول ) . پس از این مدت زمان ظرف را از فر خارج کنید.
سس سفید را با تخم مرغ ها مخلوط کنید و روی تمام مواد بریزید و با قاشق خوب پخش کنید. سپس ظرف را مجدد درون فر قرار دهید ( بدون در یا المینیوم ) و به مدت 20 – 30 دقیقه اجازه دهید بپزد ( پخت دوم ). موساکای اماده را از فر خارج کنید و همراه با نان و سالاد سبزیجات سرو نمائید.
نکته ها : بجای مخلوط سس سفید و تخم مرغ میتوانید از پنیر پیتزا استفاده کنید. استفاده از رب سلیقه ای میباشد و میتوانید بجای رب از 2 عدد گوجه فرنگی خرد شده استفاده کنید..

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *