مواد لازم جهت تهیه مربا شقاقل

شقاقل 1 کیلو
شکر 1 کیلو
هل به میزان کافی
گلاب به میزان کافی
آب

دستور پخت مربا شقاقل

مربا شقاقل
طرز تهیه: شقاقل را بشوئید و دو روز در آب سرد خیس کنید. هر روز سه بار آب آن را تعویض کنید.
پوست شقاقل را با چاقو پاک کنید. در قابلمه ی بزرگی آب را جوش بیاورید و شقاقل ها را به مدت 1 ساعت درون آن بجوشانید. آب قابلمه را عوض کنید و مجددا 1 ساعت دیگر بجوشانید تا خوب پخته شوند.
شقاقل ها را مجددا به مدت دو روز در آب سرد بخیسانید و هر روز سه بار آبش را عوض کنید.
یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید و شکر را در آن بریزید. به میزانی که آب تقریبا 3 سانتی متر روی شکر را بگیرد در قابلمه آب ریخته و شکر را بجوشانید.شقاقل را از آب بیرون آورده و در محلول شکر بریزید.مربا باید تقریبا 1 ساعت و نیم الی 2 ساعت بجوشد. در جوش های آخر هل و گلاب را اضافه کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *