مواد لازم جهت تهیه مافین موز و سیب

آرد 2 لیوان
شکر 1 و 1/4 لیوان
سیب 2 عدد
موز له شده 1 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
کره یا روغن جامد 10 قاشق غذاخوری
دوغ یا ماست 1/4 لیوان
نمک 1/2 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
اسانس وانیل چند قطره

دستور پخت مافین موز و سیب

طرز تهیه : فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ کره نرم شده در دمای اتاق و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود ، در ادامه تخم مرغ ، اسانس وانیل و دوغ را اضافه کنید و بزنید تا خوب مخلوط شوند ( تخم مرغ به دمای اتاق رسیده باشد ).
آرد ، جوش شیرین ، نمک و دارچین را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، مخلوط آرد را کم کم روی مایه کیک الک کنید و با قاشق مخلوط نمایید تا بافت مایه کیک یکدست شود و مواد با هم ترکیب شوند ( آرام و در یک جهت مخلوط کنید و فقط تا اندازه ای هم بزنید که مواد ترکیب شوند ).
سیب های ریز خرد شده و موزهایی که با پشت چنگال له شده است را به مایه کیک اضافه و به آرامی مخلوط کنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
داخل قالب های مافین را تا نیمه از مایه کیک پر کنید ، قالب ها را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید تا مافین ها آماده شوند ( بسته به نوع فر دمای پخت متفاوت میباشد ) ، پس از پخت از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا مافین ها سرد شوند سپس سرو کنید.
نکته ها : این مقدار مواد 24 کیک مافین به شما خواهد داد ، میتوانید از میوه های دیگری نیز استفاده کنید ، در صورت تمایل میتوانید یا کمک قیف از انتهای کیک ها مقداری باتر کرم یا خامه زده شده به داخل کیک ها تزریق کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *