مواد لازم جهت تهیه قلیه میگو

دستور پخت قلیه میگو

میگو 600 گرم . گشنیز خرد شده 400 گرم . شنبلیله خرد شده 50 گرم
سیر خرد شده 5 عدد . پیاز متوسط خرد شده 2 عدد . فلفل سیاه
تمر هندی صاف شده نصف یک بسته ( 1 لیوان ) . نمک به میزان لازم
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری . رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه: ابتدا پیاز را سرخ کرده سپس سیر، ادویه و زردچوبه را نیز اضافه کنید. سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ کنید تا رنگ آن تیره شود. رب و تمر هندى صاف شده را بیافزایید و اجازه دهید تا سبزی آرام آرام پخته و سرخ شود و آب آن چیده شود.
نمک را همیشه بعد از تمر هندى به قلیه اضافه کنید چون بعضى از تمر ها نمک دارند و شور مزه اند.
یک تابه دیگر حاضر کنید و پیاز های خرد شده را درونن آن تفت دهید تا بسیار ریز شوند. ادویه هات را اضافه کنید و در نهایت میگو را در مواد سرخ کنید. میگو را به همراه مواد دیگر در مواد سبزی بریزید و اجازه دهید تا با حرارت کم پخته شود و جا بیفتد.
هنگامی که خورش قلیه حاضر شد، میتوانید کمی برنج دم کنید و با قلیه میگو نوش جان کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *