مواد لازم جهت تهیه شیرینی کولوراکیا مخصوص ماه رمضان
کره 1/2 فنجان
شورتنینگ یا مارگارین 1/4 فنجان
آرد 3 فنجان
شکر سفید 1/2 فنجان
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/2 قاشق چایخوری
شیر 1/2 فنجان
دانه کنجد 3 قاشق
دستور پخت شیرینی کولوراکیا مخصوص ماه رمضان
شیرینی کولوراکیا مخصوص ماه رمضان
طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
کره و مارگارین را با هم برقی بزنید تا پفکی و نرم شود. شکر، آرد، بیکینگ پودر، 1 عدد تخم مرغ، وانیل، دارچین، جوز هندی و شیر را نیز اضافه و با کفگیر یا لیسک خوب مخلوط کنید. بعد از مخلوط کردن مواد اجازه دهید تا 10 دقیقه مواد به همان شکل باقی بماند سپس با دست خمیر را زیر و رو کنید تا خمیر یکدست شود.
یک تخته آشپزی حاضر کنید و روی آن را آرد بپاشید. هربار اندازه 1 قاشق از خمیر جدا کنید و آن را به شکل ریسمانی فرم دهید. یک کاغذ روغنی روی سینی فر بیندازید و شیرینی را به صورت s شکل روی کاغذ روغنی بچینید. تخم مرغ باقی مانده را با چنگال به همراه 1 قاشق آب هم بزنید. و با قلمو روی شیرینی ها بکشید. سپس دانه های کنجد را روی آنها بپاشید.
شیرینی ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید اما دقت کنید تا نسوزند.