مواد لازم جهت تهیه شیرینی شانسی (فورچون کوکی)

سفیده تخم مرغ 2 عدد
وانیل مایع 1 قاشق چایخوری
شیره بادام 1 قاشق چایخوری
روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری
آرد سفید 100‌ گرم
آرد ذرت 2 قاشق چایخوری
شکر آسیاب شده 100 گرم
کنجد سیاه 1 و 1/2 قاشق غذاخوری

دستور پخت شیرینی شانسی (فورچون کوکی)

شیرینی شانسی (فورچون کوکی)
شیرینی شانسی، یک شیرینی ترد و بامزه است که فرم خاص و متفاوتی دارد. با وجود اینکه عده ای تصور می کنند شیرینی شانسی از افسانه های چینی گرفته شده است، ظاهراً منشأ آن کشور آمریکاست. ویژگی منحصر به فرد شیرینی شانسی این است که می توان وسط آن یک تکه کاغذ پنهان کرد که روی آن جمله ای حکیمانه یا پیش بینی آینده ی فرد نوشته شده است. به این ترتیب نه تنها مهمان های شما از طعم خوب شیرینی شانسی لذت می برند بلکه با خواندن متن داخل آن سرگرم هم می شوند. علاوه بر این می توانید با نوشتن جملات عاشقانه داخل شیرینی شانسی از آن در روز ولنتاین هم استفاده کنید و در روز عشق، احساسات خود را با یک شیرینی خوشمزه به عزیزانتان منتقل کنید.

طرز تهیه: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. روی سینی فر کاغذ روغنی بکشید و جمله های مورد نظر خود را روی کاغذهایی به ابعاد ۶ در ۱ سانتیمتر بنویسید.

سفیده های تخم مرغ، وانیل و شیره ی بادام را به همراه ۲ قاشق چایخوری آب سرد داخل یک کاسه بریزید و حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه با همزن برقی هم بزنید تا کف کند. آرد، آرد ذرت، شکر و مقدار اندکی نمک را در کاسه ای با هم مخلوط کنید و سپس آن را به مخلوط سفیده تخم مرغ اضافه نمایید. همه مواد را با همزن مخلوط کنید تا مایع یکدستی حاصل شود. مایع را ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

یک قاشق از مایع را روی سینی فر (پوشیده از کاغذ روغنی) بریزید. ته قاشقی را با روغن چرب کنید و با استفاده از آن خمیر را پهن کنید تا دایره ای به قطر حدود ۸-۱۰ سانتیمتر ایجاد شود. دو سه بار دیگر این کار را تکرار کنید (تعداد زیادی شیرینی همزمان درست نکنید چون در مرحله بعدی باید تا داغ هستند آنها را شکل بدهید)، سپس روی آنها کنجد بپاشید. سینی را ۱۰-۱۲ دقیقه در فر قرار دهید تا دور دایره ها طلایی رنگ شود.

یکی یکی شیرینی ها را با استفاده از پالت صاف یا پله ای از سینی جدا کنید و برگردانید تا سمت کنجد دار رو به پایین باشد. لازم است موقع فرم دادن شیرینی ها نرم و انعطاف پذیر باشند، پس سریع عمل کنید. کاغذها را وسط دایره ها قرار دهید و هر یک را از وسط تا کنید. لبه ها را به هم فشار دهید تا لبه های شیرینی بسته شود. هر کدام از شیرینی ها را روی لبه یک لیوان یا فنجان قرار دهید و لبه ها را به پایین فشار دهید و ۱۰ ثانیه در همان حال نگه دارید تا فرم خمیده پیدا کند. در پایان شیرینی ها را تا زمان خشک شدن، در قالب های مافین یا کاسه های کوچک قرار دهید تا فرم خمیده خود را حفظ کنند. برای مایع باقی مانده این دو مرحله را تکرار کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *