مواد لازم جهت تهیه شیرینی جاده سنگی | شیرینی شکلاتی گردو و مارشمالو
دستور پخت شیرینی جاده سنگی | شیرینی شکلاتی گردو و مارشمالو
شیرینی جاده سنگی
چیپس شکلات تلخ 1 و 1/2 لیوان . کره 8 قاشق . آرد 1/2 لیوان . پودر کاکائو 1/4 لیوان
نمک 1/4 قاشق چایخوری . بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری . تخم مرغ 2 عدد . شکر 1/2 لیوان
وانیل 1 و 1/2 قاشق چایخوری . مارشمالو 1/2 لیوان . گردو خرد شده 1 لیوان
طرز تهیه: 3/4 لیوان از چیپس شکلات و کره را در یک کاسه بریزید و به روش بن ماری آن دو را باهم مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا آب شوند. سپس کاسه را بردارید و کنار بگذارید.
فر را تا دمای 165 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب شیرینی را با کاغذ شیرینی بپوشانید و کنار بگذارید.
برای تهیه مایه شیرینی آرد، پودر کاکائو، نمک و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و در گوشه ای قرار دهید. در یک کاسه بزرگتر تخم مرغها را با شکر و وانیل خوب بهم بزنید تا کملا باهم ترکیب شوند.
مخلوط آردی و شکلات وکره را در داخل کاسه تخم مرغ بریزید و 1 دقیقه آنها را بهم بزنید. وقتی مواد خوب باهم ترکیب شدند، باقی چیپس های شکلاتی و مارشمالو و گردو را در مایه بریزد و کمی هم بزنید.
قالب را بیاورید و با قاشق از مایه شیرینی روی آن بریزید. شیرینی ها را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا خودشان را بگیرند اما سفت نشوند. سپس آنها را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
نکته: به جای مارشمالو و شکلات می توانید از شکلات سنگی هم استفاده کنید.