مواد لازم جهت تهیه شکلات داغ شیر عسلی
شیر کامل (بالای ۳ درصد چربی) 4 و ½ پیمانه
شیرعسلی 2/3 پیمانه
شکلات تلخ یا نیمه شیرین 170 گرم
اسانس وانیل 1 قاشق
شیره بادام (اختیاری) ¼ پیمانه
دستور پخت شکلات داغ شیر عسلی
شکلات داغ شیر عسلی
گرچه چیزی تا آغاز بهار نمانده، هنوز هم هوا کمی سرد است و یک نوشیدنی داغ جانانه میچسبد. اگر قصد دارید با یک نوشیدنی عالی از میهمانانتان پذیرایی کنید، شکلات داغ چیزی است به آن احتیاج دارید. اما نه شکلات داغ فوری آماده. با کمی صبر و حوصله و سلیقه بیشتر میتوانید هات چاکلت شیر عسلی خوشمزه را تهیه و تزیین کنید و به این ترتیب با یک نوشیدنی فوقالعاده و هیجان انگیز به استقبال مهمانهایتان بروید. شیر عسلی، شیر غلیظ شده و شیرین شده است که بسیار مفید و مغذی هم هست. استفاده از شیر عسلی در این شکلات داغ، علاوه بر طعم خوبی که به نوشیدنی میدهد، باعث مقوی بودن آن هم میشود.
طرز تهیه: شیر، شیرعسلی، پودر کاکائو، شکلات، وانیل و شیره بادام (اختیاری) را در یک قابلمه بزرگ بریزید. قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید و مواد را هم بزنید تا زمانی که شیر کاملاً داغ شود (درست پیش از نقطه جوش). دقت کنید حتماً مواد را مرتب هم بزنید و مراقب باشید چیزی به ته قابلمه نچسبیده باشد چون در این صورت مواد سوخته به شکلات داغ شما طعم تلخ سوختگی خواهد داد.
وقتی بخار شروع به بلند شدن از قابلمه کرد، آن را داخل فنجانهایتان بریزید و روی فنجانها خامه اسپری کنید. در صورت تمایل میتوانید تعدادی مارشمالو، کوکی و شکر هم اضافه کنید.
هات چاکلت شیر عسلی شما آماده است. نوش جان!