مواد لازم جهت تهیه سوپ عدس ( مجارستان )

عدس ریز 2 پیمانه
پیاز خرد شده 2 عدد
سیر خرد شده 1 قاشق غذاخوری
ساقه کرفس خرد شده ‌2 عدد
بادمجان رنده شده 2 پیمانه
نمک و زردچوبه و فلفل 1 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا نصف قاشق چایخوری
سرکه سیب 1 پیمانه
برگ بو 2 عدد
آب مرغ 2 لیتر
گشنیز خرد شده به مقدار لازم
روغن زیتون‌ 2 قاشق غذاخوری
ماست نصف پیمانه

دستور پخت سوپ عدس ( مجارستان )

طرز تهیه : در ظرفی مناسب مقداری روغن ریخته و پیازها را در آن سرخ کنید. سپس سیر ، پودر پاپریکا و کرفس را اضافه کرده و حدود 10 دقیقه آن‌ها را با هم تفت دهید.
بادمجان ، ‌آب مرغ ، عدس ، برگ بو یا برگ ریحان و نمک و فلفل را به انها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سرکه سیب را به مواد اضافه کرده و شعله را روی متوسط قرار دهید تا زمانیکه به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و تا زمانیکه عدس‌ ها نرم و له شوند بپزید.
برای سرو کردن ، سوپ را در ظرف‌ مورد نظر ریخته و روی آن‌ کمی ماست و زیره برای تزئین بریزید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *