مواد لازم جهت تهیه سوپ دال عدس
دال عدس 1 لیوان
برنج نیم دانه 1/2 لیوان
کره 1 قاشق چایخوری
سیب زمینی 1 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه
رب گوجه فرنگی 4 قاشق چایخوری
آبلیمو 2 قاشق چایخوری
دستور پخت سوپ دال عدس
طرز تهیه : دال عدس را از 1 ساعت قبل خیس دهید. پیاز و سیر را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس دال عدس خیس خورده ، کمی نمک و فلفل اضافه و مخلوط کنید.
سیب زمینی را پوست بگیرید و خرد کنید و همراه با رب گوجه فرنگی ، برنج نیم دانه و 4 لیوان آب به بقیه مواد اضافه کنید ( هر 10 دقیقه مواد را هم بزنید تا عدس ته نگیرد ). پس از اینکه سوپ جا افتاد آبلیمو و کره را اضافه کنید.
نکته ها : بجای آب میتوانید از عصاره مرغ مخلوط با آب جوش استفاده کنید. در صورتی که احساس کردید آب غذا کم است میتوانید در زمان پخت مقداری آب جوش اضافه کنید.