مواد لازم جهت تهیه سوفله فرانسوی

کره 50 گرم
آرد الک شده 50 گرم
شیر 2 لیوان
تخم مرغ 5 عدد
پنیر پیتزای پر چرب 150 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت سوفله فرانسوی

طرز تهیه : ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید ، کره را اضافه کنید و پس از اینکه ذوب شد آردی که چند بار الک کرده اید را کم کم اضافه و مخلوط کنید تا آرد جمع شود. در این مرحله شیر ، نمک و فلفل را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا شیر به جوش بیاید سپس از روی حرارت بردارید.
زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید. ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و مواد را با زرده های تخم مرغ خوب مخلوط نمائید.
پس از مخلوط کردن تخم مرغ باید سریع پنیر پیتزا را اضافه کنید تا با گرمای مواد پنیر آب شود ( اضافه کردن زرده تخم مرغ و پنیر باید سریع و پشت سر هم باشد ).
سفیده های تخم مرغ و اندکی نمک را خوب با همزن بزنید تا خود را بگیرد. اجازه دهید مایه سوفله خنک شود و به دمای اتاق برسد سپس سفیده زده شده را قاشق قاشق به مواد سوفله اضافه کنید و به آرامی و در یک جهت مخلوط کنید.
ظرف سوفله یا ظرف پیرکس را چرب کنید و با مقداری پنیر دیواره های ظرف را بپوشانید. سپس مایه سوفله را داخل ظرف بریزید و در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد سپس داغ سرو کنید.
نکته ها : سوفله ای که در فر قرار دارد مرتب چک کنید چون درجه حرارت فرها متفاوت میباشد. اگر روی سوفله برشته نشد میتوانید برای 1-2 دقیقه شعله بالایی فر را روشن کنید. در طول مدت پخت در فر را باز نکنید تا پف سوفله تان نخوابد ، اصل یک سوفله خوب به میزان پف آن است.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *