مواد لازم جهت تهیه سس پستو

دستور پخت سس پستو

سس پستو
سیر 4 حبه . برگ ریحان خرد شده 2 لیوان . پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان
گردو یا بادام زمینی 1/2 لیوان . روغن زیتون 1/2 لیوان . نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : گردوها را بزنید یا آسیاب کنید تا خوب له شوند.
ریحان خرد شده ، گردو ، سیر و پنیر پارمزان را داخل میکسر بریزید ، روغن زیتون را کم کم اضافه کنید و بزنید ، پس از اینکه سس یکدست شد نمک و فلفل را اضافه کنید.
سس پستو در انواع غذاها بخصوص غذاهای ایتالیایی مانند پاستا و پیتزا کاربرد دارد.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *