مواد لازم جهت تهیه سس جعفری
دستور پخت سس جعفری
سس جعفری
کره 50 گرم . شیر 2 لیوان . آرد 4 قاشق غذاخوری . جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه : کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، پس از اینکه کره ذوب شد آرد را اضافه و مخلوط کنید تا رنگ آرد طلایی شود ( دقت کنید آرد نسوزد ).
قابلمه را از روی حرارت بردارید و شیر را کم کم به مخلوط آرد و کره اضافه و مخلوط کنید ، پس از اینکه شیر به خوبی مخلوط شد قابلمه را مجدد روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا سس به جوش آید.
پس از اینکه سس به جوش آمد حرارت را کم کنید و چند دقیقه با حرارت ملایم هم بزنید تا سس غلیظ شود ، پس از غلیظ شدن سس نمک ، فلفل و جعفری خرد شده را به سس اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و سرو کنید.
نکته ها : این سس را میتوانید با انواع غذاهای تهیه شده با گوشت ، مرغ ، ماهی و سرو کنید ، در صورت تمایل برای طعم و مزه ای قوی تر میتوانید 50 گرم پنیر پارمزان رنده شده را همزمان با جعفری به سس اضافه کنید.