مواد لازم جهت تهیه سس تارتار

دستور پخت سس تارتار

سس تارتار
سس مایونز 1 لیوان . خیار شور خرد شده 1 لیوان . سس گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری . آبلیمو 1 قاشق چایخوری . شکر 1 قاشق چایخوری
پیاز خرد شده 2 قاشق غذاخوری . فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری . نمک مقدار لازم
طرز تهیه : سس مایونز را داخل کاسه ای بریزید و آبلیمو ، جعفری خرد شده ، شکر ، پیاز خرد شده ، سس گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب بزنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
خیارشورهای خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید ، سس را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس بهمراه غذا سرو کنید.
نکته ها : این سس طعمی دلچسب دارد و همراه با غذاهای دریایی ، ناگت و مناسب است ، سس تارتار را میتوانید در ظرف در بسته تا چند روز داخل یخچال نگهداری کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *