مواد لازم جهت تهیه سبزی پلو با ماهی

ماهی متوسط 3 عدد
برنج 3 لیوان
سبزی پلویی ( تره.جعفری.شوید.گشنیز ) 300 گرم
سیر 3 حبه
کره و زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت سبزی پلو با ماهی

طرز تهیه : برنج را 30 دقیقه قبل از پخت در مقداری اب و نمک خیس دهید. برنج را با چند لیوان اب و مقداری نمک داخل قابلمه و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد ، سپس با اب ولرم ابکشی کنید ( برنج را زمانی ابکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف ان نرم و مغز ان کمی خام باشد ).
سبزی ها را تمیز کنید و بشویید سپس با استفاده از خرد کن و یا چاقو سبزی ها را ریز خرد کنید.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید. سبزی های خرد شده را داخل روغن بریزید و چند دقیقه تفت دهید تا سبزی ها سرخ شوند ( سبزی ها فقط باید کمی تفت بخورند و نیازی به تغییر رنگ نمیباشد ).
ته قابمه مقداری روغن بریزید و چند حلقه سیب زمینی ته قابلمه قرار دهید. سپس لایه لایه برنج ابکش شده و سبزی ها تفت خورده را روی ان بریزید و با چنگال مخلوط کنید. سیرها را خرد کنید و لابلای برنج بگذارید.
حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند، سپس نصف لیوان اب و مقدار کمی نمک را مخلوط کنید و روی برنج بدهید ، مقداری کره نیز تکه تکه کنید و روی برنج قرار دهید؛ حرارت را کم کنید و دم کنی را بگذارید تا برنج دم بکشد.
ماهی ها را فیله کنید و کمی زردچوبه ، نمک و فلفل بزنید. سپس در روغن سرخ کنید یا کباب نمایید ، سبزی پلو را پس از پخت در دیس بکشید و به همراه ماهی و لیمو ترش تازه سرو کنید.

نکته ها : دقت کنید سبزی را قبل از خرد کردن خوب خشک کنید تا هنگام خرد کردن آب نیندازد . استفاده از سیر تازه به برنج طعم و بوی خوبی خواهد داد ؛ در صورتی که سبزی تازه در دسترس ندارید میتوانید از چند قاشق شوید خشک استفاده کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *