مواد لازم جهت تهیه سالاد کلم کشمشی

کلم سفید 1 عدد
هویج متوسط 5 عدد
شکر نصف لیوان
کشمش بدون دم 1 لیوان
سس مایونز 1 لیوان
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل نصف قاشق چایخوری
روغن کنجد 1 قاشق
سرکه سفید نصف قاشق
آبلیمو 1 قاشق
پودر شوید خشک 1 قاشق چایخوری

دستور پخت سالاد کلم کشمشی

طرز تهیه: کلم سفید را روی تخته آشپزی قرار دهید و از یک گوشه شروع به خرد کردن کنید. سپس آنها را شسته و آبکشی کنید. هویج ها را بشوئید و رنده کنید. کلم و هویج را باهم در یک کاسه بریزید.
ظرفی را برای آماده کردن سس حاضر کنید. سس مایونز را در آن بریزید. آبلیمو و سرکه سفید را اضافه کنید و هم بزنید. شکر را به سس اضافه کنید و آنقدر خوب بهم بزنید تا شکر کاملا در سس حل شود. در نهایت نمک و فلفل و سپس پودر شوید را اضافه کنید.
کشمش ها را روی مخلوط سالاد بریزید و سس را اضافه کنید. روغن کنجد را در آخر روی سالاد بریزید و سالاد را به مدت 2 یا 3 ساعت قبل از سرو کردن درون یخچال قرار دهید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *