مواد لازم جهت تهیه سالاد کلم و فلفل دلمه ای

کلم سفید 1 عدد کوچک
فلفل دلمه ای 1 عدد
پیازچه خرد شده 1/2 لیوان
کلم بروکلی خرد شده 1/2 لیوان
سس مخصوص سالاد
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون یا روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
جعفری مقدار لازم
نمک مقدار لازم

دستور پخت سالاد کلم و فلفل دلمه ای

طرز تهیه : کلم ها را به صورت باریک و رشته ای خرد کنید. فلفل دلمه ای را نیز بصورت خلالی و باریک خرد کنید و بهمراه کلم بروکلی خرد شده و پیازچه خرد شده داخل کاسه ای بریزید.
روغن را با مقداری جعفری خرد شده ، مقداری نمک ، آبلیمو ، سس مایونز ، شکر و پودر سیر خوب مخلوط کنید تا سس یکدست شود. سپس سس را به سالاد اضافه و مخلوط نمایید.
نکته ها : برای تازه ماندن سالاد پس از آماده سازی روی ظرف سالاد را با نایلون بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید. همچنین سس سالاد را چند دقیقه پیش از سرو سالاد اضافه کنید تا سالاد تازه بماند.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *