مواد لازم جهت تهیه سالاد کاپون مگرو | بهترین سالاد های ایتالیایی

لوبیا سبز خرد شده 1 و 1/2 لیوان
هویج متوسط حلقه شده 6 عدد
گل کلم پر پر شده 3 لیوان
فیله ماهی کاد خرد شده 500 گرم
میگو خرد شده 500 گرم
لبو کوچک پخته شده 3 عدد
نمک 1 قاشق
سرکه بالزامیک 1 قاشق
آب لیمو 2 قاشق
سرکه سفید 1/4 لیوان
رزماری خرد شده تازه 2 قاشق چایخوری
آب لیمو تازه 1 و 1/2 قاشق چایخوری
سیر رنده شده 3 حبه
لیمو ترش بزرگ 1 عدد
روغن زیتون نصف لیوان
نمک و فلفل 1 قاشق چایخوری

دستور پخت سالاد کاپون مگرو | بهترین سالاد های ایتالیایی

سالاد کاپون مگرو سالاد مخصوصی است که اولین بار در جنووا ایتالیا درست شد و به دلیل استفاده از ماهی و میگو و مواد آبپز شده به سرعت میان مردم این شهر و کشور محبوب و معروف شد. این سالاد بسیار مقوی و کم کالری است و می تواند به عنوان نهار یا شام صرف شود.
طرز تهیه: برای تهیه سس این سالاد تمام مواد ذکر شده برای سس را به ترتیب در یک کاسه بریزید و باهم خوب مخلوط کنید. سس را در یخچال قرار دهید و تا زمانیکه سالاد آماده شد آن را نگهداری کنید.
حال یک قابلمه بردارید و آن را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. 1 قاشق نمک و سپس لوبیا سبز، هویج و گل کلم را در آب جوش بریزید و به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید. سپس سبزیجات پخته شده را آب جوشیده خارج کنید و در یک ظرف بریزید.
در آب سبزیجات سرکه بالزامیک و آب لیمو بریزید و اجازه دهید کمی بجوشد. در مرحله بعد اول ماهی را در آب بجوشانید و سپس میگو را. در هر مرحله اجازه دهید تا خوب بپزند. سپس آنها را آبکش کنید.
ظرف سالاد را حاضر کنید و سبزیجات پخته شده را همراه با ماهی و میگو درون آن بریزید. چغندر قرمز یا لبو پخته شده را نیز در ظرف خرد کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید. حال سسی که از قبل تهیه کرده بودید را روی سالاد بریزید و آن را سرو کنید.
نکته: در طرز تهیه این سالاد صدف نیز استفاده می شود اما به دلیل اینکه تهیه آن کمی دشوار است، از مواد سالاد کاپون حذف شده است.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *