مواد لازم جهت تهیه سالاد پاستا با عدس | همراه با سس آسان پستو

گوجه فرنگی کوچک 250 گرم
پاستا پنه 200 گرم
نخود فرنگی 200 گرم
عدس پخته شده 400 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان
سس پستو 1/4 لیوان
برگ ریحان تازه 1/2 لیوان
نمک 1/2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 4 قاشق

دستور پخت سالاد پاستا با عدس | همراه با سس آسان پستو

طرز تهیه: فر را تا دمای 150 تا 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.
گوجه های کوچک را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و روی فویل در سینی فر قرار دهید. 2 قاشق روغن زیتون روی آنها بریزید و آن را به مدت 10 تا 15 دقیقه درون فر قرار دهید و کباب کنید. سپس از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا خنک شوند.
یک قابلمه آب جوش حاضر کنید و کمی نمک در آن بریزید. سپس پاستاها را درون آن بجوشانید. هنگامی که پاستا شروع به نرم شدن کرد، نخود فرنگی را اضافه کنید تا با پاستا بپزد.(اگر نخود سبزتان قدیمی بود از همان اول به پاستا اضافه کنید. یا به جای جوشاندن از کنسرو نخود سبز استفاده کنید.) سپس آنها را باهم آبکشی کنید و روی آنها آب سرد بگیرید.
پاستا و نخود را در ظرف سالاد بریزید و عدس، گوجه فرنگی، برگ ریحان، سس پستو و نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید. در نهایت پنیر پارمزان را روی سالاد بریزید و سرو کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *