مواد لازم جهت تهیه سالاد نودل تند

نودل خشک 200 گرم
فلفل دلمه‌ای قرمز 1 عدد
فلفل دلمه‌ای زرد 1 عدد
سیر 2 حبه
فلفل تند قرمز 2 عدد
کنسرو ذرت شیرین 200 گرم
پیازچه 1 دسته
بادام‌زمینی شور 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
لیموترش کوچک 2 عدد

دستور پخت سالاد نودل تند

سالاد نودل تند
سالاد نودل سالم و خوشمزه با فلفل دلمه‌ای های رنگی ظاهر جذابی دارد و به سفره های شما زیبایی خاصی می‌بخشد. فلفل‌های قرمز هم آن را تبدیل به سالاد محبوب طرفداران غذاهای تند می‌کند. سالاد نودل تند را می‌توانید به عنوان یک وعده غذایی سبک مصرف کنید یا در کنار غذاهای دیگر سرو کنید.

طرز تهیه: ابتدا نودل را به مدت ۲۰ دقیقه در آب گرم بخیسانید. در این مدت، داخل فلفل‌ دلمه‌ای‌ها را خالی کنید و آنها را به شکل خلالی خرد کنید. پوست سیر را بکنید و آن را خیلی ریز خرد کنید. در پایان فلفل‌های تند را هم خرد کنید.

کنسرو عدس را آبکشی کنید و بشویید. ساقه پیازچه‌ها را کمی کوتاه کنید و آنها را به شکل ریز خرد نمایید. مغز بادام زمینی را هم تکه تکه کنید.

قابلمه بزرگی از آب را بجوشانید. نودل‌ها را از آب خارج کنید و داخل آب در حال جوش بریزید. حدود دو دقیقه صبر کنید تا نودل‌‌ها نرم شوند. سپس نودل را آبکشی کنید و داخل کاسه آب سرد بریزید تا خنک و آماده مصرف شود.

یک قاشق روغن زیتون را در یک تابه بزرگ داغ کنید، سپس ترکیب فلفل و سیر را داخل روغن بریزید و چند دقیقه ای تفت بدهید تا زمانی که فلفل‌ها کمی نرم شوند.

نودل را آبکش کنید و محتویات تابه را روی آن بریزید. ذرت و پیازچه را هم با آن ها مخلوط کنید. روغن زیتون باقی مانده را هم اضافه کنید و در آخر آب لیموها را بگیرید، روی سالاد نودل بریزید و خوب مخلوط کنید.

برای تکمیل سالاد نودل تند، روی آن بادام زمینی و کمی فلفل سیاه بریزید. نوش جان!

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *