مواد لازم جهت تهیه سالاد میوه با ملون

فلفل سیاه (اختیاری)
لیمو ترش 2 عدد
خاک قند 1 تا 2 قاشق سوپ خوری
ملون رسیده متوسط 1 عدد
توت فرنگی رسیده 3 و 1/2 پیمانه (400 گرم)
نعناع تازه 1 مشت کوچک
خامه 4 قاشق سوپ خوری
موز تازه رسیده 2 عدد

دستور پخت سالاد میوه با ملون

طرز تهیه: فلفل ها را در یک هاون بکوبید. آب لیمو را بفشارید و عصاره را با شکر و فلفل مخلوط کرده، هم بزنید تا شکر حل شود. ملون را نصف کنید و با قاشق دانه ها را خارج کرده و آن را قاچ کنید. قاچ ها را به صورت عمودی برش بزنید و سپس چاقو را به درون گوشت فرو کرده و پوست را جدا کنید.
ملون را به شربت لیمو اضافه کنید. سر توت فرنگی ها را بریده و آنها را نصف کنید یا اگر بزرگ هستند به چهار قسمت تقسیم کنید. آنها را با ملون مخلوط کنید. این سالاد را می توان 12 ساعت قبل آماده کرد و تا زمان مناسب برای سرو به شکل سرپوشیده در یخچال نگهداری کرد.
هنگامی که سالاد آماده ی سرو شد، موز را پوست کنده، خرد کنید و به سالاد بیفزایید. برگ های نعنا را از ساقه جدا کرده و آن را خرد کرده و در کاسه بریزید. به خوبی آن ها را مخلوط کنید. سالاد را سرو کرده و در صورت تمایل با قاشق کمی خامه یا شیر نارگیل روی آن بریزید.
نکته: سرمای بیش از حد مزه ی سالاد میوه را از بین می برد، بنابراین بسیار مهم است که اجازه دهید ملون و توت فرنگی ها کمی بیرون از یخچال بمانند تا قبل از مصرف شاداب و زنده شوند. اگر می خواهید سالاد را جلوتر از زمان سرو تهیه کنید، باید 30 دقیقه قبل از سرو آن را از یخچال خارج کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *