مواد لازم جهت تهیه سالاد میوه با ملون
فلفل سیاه (اختیاری)
لیمو ترش 2 عدد
خاک قند 1 تا 2 قاشق سوپ خوری
ملون رسیده متوسط 1 عدد
توت فرنگی رسیده 3 و 1/2 پیمانه (400 گرم)
نعناع تازه 1 مشت کوچک
خامه 4 قاشق سوپ خوری
موز تازه رسیده 2 عدد
دستور پخت سالاد میوه با ملون
طرز تهیه: فلفل ها را در یک هاون بکوبید. آب لیمو را بفشارید و عصاره را با شکر و فلفل مخلوط کرده، هم بزنید تا شکر حل شود. ملون را نصف کنید و با قاشق دانه ها را خارج کرده و آن را قاچ کنید. قاچ ها را به صورت عمودی برش بزنید و سپس چاقو را به درون گوشت فرو کرده و پوست را جدا کنید.
ملون را به شربت لیمو اضافه کنید. سر توت فرنگی ها را بریده و آنها را نصف کنید یا اگر بزرگ هستند به چهار قسمت تقسیم کنید. آنها را با ملون مخلوط کنید. این سالاد را می توان 12 ساعت قبل آماده کرد و تا زمان مناسب برای سرو به شکل سرپوشیده در یخچال نگهداری کرد.
هنگامی که سالاد آماده ی سرو شد، موز را پوست کنده، خرد کنید و به سالاد بیفزایید. برگ های نعنا را از ساقه جدا کرده و آن را خرد کرده و در کاسه بریزید. به خوبی آن ها را مخلوط کنید. سالاد را سرو کرده و در صورت تمایل با قاشق کمی خامه یا شیر نارگیل روی آن بریزید.
نکته: سرمای بیش از حد مزه ی سالاد میوه را از بین می برد، بنابراین بسیار مهم است که اجازه دهید ملون و توت فرنگی ها کمی بیرون از یخچال بمانند تا قبل از مصرف شاداب و زنده شوند. اگر می خواهید سالاد را جلوتر از زمان سرو تهیه کنید، باید 30 دقیقه قبل از سرو آن را از یخچال خارج کنید.