مواد لازم جهت تهیه سالاد سیب و گلابی و انگور
گلابی 2 عدد
سیب 2 عدد
حبّه انگور قرمز 1 لیوان
ماست 1/3 لیوان
آب لیمو ترش 1 قاشق
عسل 2 قاشق
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
گردو خرد شده 1/3 لیوان
دستور پخت سالاد سیب و گلابی و انگور
طرز تهیه: گلابی ها و سیب ها را از وسط نصف کنید و سپس هسته ی آنها را بگیرید و به قطعات دلخواه تقسیم کنید. می توانید حبه های انگور را هم به دو نیم تقسیم کنید.
همه ی قطعات میوه را درون کاسه سالاد بریزید.
در ظرف دیگری ماست، آب لیمو ترش، عسل، دارچین و گردو را بریزید و هم بزنید و به عنوان سس سالاد روی بقیه ی مواد بریزید.