مواد لازم جهت تهیه سالاد انار و گردو

دانه انار 1 لیوان
گردو خرد شده 1/2 لیوان
پنیر خرد شده 1/3 لیوان
کاهو چند برگ
آب انار 3 قاشق غذاخوری
عسل 1 قاشق چایخوری
سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون یا روغن مایع 5 قاشق غذاخوری

دستور پخت سالاد انار و گردو

طرز تهیه : برای تهیه سس سالاد آب انار ، سرکه ، روغن و عسل را داخل قابلمه ای کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سرد شود.
برگ های کاهو را خرد کنید و داخل کاسه بریزید و با سس سرکه ای که سرد شده است خوب مخلوط کنید. سپس دانه های انار ، گردو و پنیر را اضافه کنید و سالاد را سرو نمایید.
نکته ها : سس سرکه را در زمان سرو سالاد اضافه کنید ؛ سس را حداقل 1 ساعت پیش از سرو سالاد تهیه کنید تا طعم قوی تری داشته باشد. پیشنهاد میشود گردو را پیش از اضافه کردن کمی حرارت دهید تا تست شود.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *