مواد لازم جهت تهیه رول نان و هات داگ
دستور پخت رول نان و هات داگ
رول نان و سوسیس
خمیر نان مقدار لازم . هات داگ یا سوسیس مقدار لازم . کره ذوب شده و پودر سیر مقداری
طرز تهیه : خمیر نان را روی سطح کار پهن کنید و برش هایی به شکل مثلث بزنید ( خمیر را به شکل مستطیل 20 در 10 سانتیمتر برش بزنید سپس مستطیل را به شکل اریب برش بزنید تا به شکل 2 مثلث شود ، هر مثلث را مجدد برش بزنید تا در کل 4 مثلث شود ).
در قسمت پهن خمیر مثلثی تکه ای هات داگ یا سوسیس بگذارید و به سمت بخش باریک خمیر رول کنید.
به هر تعداد که تمایل دارید از این رول ها آماده کنید ، مقداری کره را ذوب کنید و با مقداری پودر سیر ، نمک و فلفل مخلوط کنید و روی نان ها بزنید.
ته سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و رول ها را با فاصله روی سینی بچینید ، قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا نان ها طلایی شوند سپس همراه با سس دلخواه سرو کنید.