مواد لازم جهت تهیه رمانف میوه

کرم باواریا 250 گرم
خامه برای تزئین 100 گرم
میوه خرد شده (توت فرنگی، موزف آناناس، سیب)

دستور پخت رمانف میوه

طرز تهیه: کرم باواریا را مطابق دستور آماده کنید و میوه های مورد نظرتان را در کرم بریزید. به آرامی میوه ها را مخلوط کنید.
ظروف دسر را اماده کنید و مخلوط کرم را در آنها بریزید.خامه را روی ظروف بریزید و روی آن را با پسته و میوه تزئین کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *