مواد لازم جهت تهیه دونات سیب با سس کارامل

آرد 1 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
سیب 2 عدد
تخم مرغ 1 عدد
روغن 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق چایخوری
ماست 3/4 لیوان
عسل 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
کره 60 گرم
شکر قهوه ای 1 لیوان
خامه 1 لیوان

دستور پخت دونات سیب با سس کارامل

طرز تهیه دونات : فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، سیب ها را پوست بکنید و به شکل مکعبی خرد کنید .سپس سیب های خرد شده ، شکر و پودر دارچین را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
داخل کاسه ای دیگر آبلیمو ، تخم مرغ ، عسل ، روغن و ماست بریزید و خوب مخلوط کنید سپس این مواد را کم کم به مواد خشک ( مخلوط آرد ، جوش شیرین ، بکینگ پودر ، کمی نمک ) اضافه و مخلوط کنید ، داخل قالب های دونات یا کیک را چرب کنید و سیب مزه دار شده را داخل قالب بریزید و پخش کنید سپس خمیر دونات را روی سیب ها بریزید.
قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا دونات ها بپزند و طلایی شوند ، پس از پخت دونات ها را از قالب خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند.
سس کارامل : شکر سیاه ، کره و خامه رقیق را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ( خامه صبحانه را کمی هم بزنید تا شل شود یا اینکه میتوانید به خامه چند قاشق شیر اضافه کنید تا رقیق شود ).
روی حرارت متوسط مدام هم بزنید تا شکر حل شود ، به هم زدن ادامه دهید تا سس کارامل غلیظ شود ( حدود 15 دقیقه زمان برای آماده شدن سس لازم است ، دقت کنید که حرارت زیاد نباشد ) ، در صورت تمایل میتوانید چند قطره اسانس وانیل هم اضافه کنید.
پس از اینکه سس کاراملی آماده شد از روی حرارت بردارید و دونات ها را داخل سس بزنید و سرو کنید. میتوانید روی سس کاراملی مغز گردوی خرد شده ، کنجد ، ترافل و بپاشید.
نکته ها : مزه شیرین دونات از سیب و سس کارامل است و به همین دلیل نیازی به افزودن شکر اضافه نیست. اما چنانچه از سس کارامل استفاده نمی کنید میتوانید روی دونات ها را پس از خروج از قالب پودر قند بپاشید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *