مواد لازم جهت تهیه دمنوش گل گاو زبان و سنبل الطیب

گل گاو زبان 2 قاشق غذاخوری به ازای هر نفر
سنبل الطیب 1 قاشق غذاخوری به ازای هر نفر
آب جوش

دستور پخت دمنوش گل گاو زبان و سنبل الطیب

دمنوش گل گاو زبان و سنبل الطیب از دمنوش های پرخاصیت است که از دیرباز توسط ایرانیان مصرف می‌شده است. این دمنوش طبیعتی گرم و تر دارد. از خواص بیشمار این دمنوش می توان به درمان بیخوابی ، آرامبخش اعصاب، ضدافسردگی و دلهره، نشاط آور، برطرف کننده میگرن، ضد سرماخوردگی و اشاره کرد.

طرز تهیه : به ازای هر نفر 2 قاشق غذاخوری گل گاو زبان و 1 قاشق سنبل الطیب داخل قوری بریزید. روی آن 2 لیوان آب جوش بریزید و اجازه دهید حدود نیم ساعت دم بکشد.
می توانید چند قطره آب لیموی تازه داخل آن بچکانید تا هم طعم بهتری پیدا کند و هم رنگ ارغوانی زیبایی پیدا کند. این دمنوش را با نبات شیرین کنید و نوش جان کنید.

نکته ها: گیاهان دارویی نیز مانند سایر داروها مقدار و اندازه مصرف معین دارند. همچنین در برخی موارد و افراد باید با احتیاط مصرف شوند. مصرف این دمنوش در زنان باردار و شیرده می بایست با مشورت پزشک صورت بگیرد. می توانید از ابتدا نبات را داخل قوری انداخته و همراه با نبات دم کنید. مصرف آن به‌عنوان نوشیدنی پس از شام توصیه می‌شود.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *