مواد لازم جهت تهیه دلمه برگ مو

دستور پخت دلمه برگ مو

دلمه برگ مو
سبزی مخصوص دلمه ( نعنا.مرزه.ترخون.پیازچه.شوید.جعفری ) ۲۰۰ گرم
برنج ۲ لیوان . ماست ۲ لیوان . لپه باقلا ۱۰۰ گرم . برگ انگور به مقدار لازم
گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم . پیاز ۱ عدد . روغن.نمک.فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه دلمه برگ مو برای 4 نفر

طرز تهیه : برنج را نیم ساعت درون اب خیس دهید و پس از این مدت زمان برنج را با چند لیوان اب و کمی نمک بپزید و همانند برنج ابکش اماده و ابکشی کنید ( وقتی دانه برنج را میان انگشتان دست میفشارید باید دورش نرم و مغزش کمی خام باشد ).
پیاز را ریز کرده و با کمی نمک و فلفل در روغن تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را اضافه نمائید و مجدد تفت دهید تا رنگ گوشت ها تغییر کند سپس بگذارید سرد شود.
لپه باقلا را کمی بپزید تا نیم پز شود ؛ سبزی ها را نیز شسته و چرخ نمائید یا ریز خرد کنید ؛ وقتی مواد گوشتی خوب سرد شدند سبزی های خرد شده ، ماست ، لپه باقلا پخته و برنج ابکش شده را اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید.
برگ موها را بشوئید ؛ برگ مو را به پشت کف دست تان قرار دهید ( مواد داخل قسمت پشت برگ ریخته میشود ) درون هر برگ مو را یک قاشق یا بیشتر از مخلوط مواد بریزید و ارام بپیچید تا مواد خوب مخفی شوند ، تمام دلمه ها را به همین صورت اماده کنید.
کف قابلمه ای مناسب را کمی چرب کنید و برگ موها را کف قابلمه به ارامی قرار دهید ، کاسه یا بشقاب کوچکی را روی دلمه ها قرار دهید تا در زمان پخت برگ ها از هم باز نشوند ( البته نباید زیاد سنگین باشد تا به دلمه ها فشاری وارد نشود ).
پس از چیدن دلمه ها حدود ۲ لیوان اب و چند قاشق روغن به قابلمه اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید و وقتی اب شروع به تبخیر کرد حرارت را ملایم کنید تا دلمه ها با حرارت ملایم پخته و نرم شوند.
نکته ها : در صورتی که سبزی تازه در دسترس نبود از سبزی خشک هم میتوانید استفاده کنید ، در صورت تمایل میتوانید بجای لپه باقلا از لپه قیمه ای استفاده کنید که در اینصورت باید لپه را از شب قبل خیس کنید تا نرم شود.

 

کلمات کلیدی:
طرز تهیه دلمه ساده خانگی با برگ انگور / طرز تهیه دلمه برگ مو با چاشنی رب انار / فوت و فن دلمه برگ مو / طرز تهیه دلمه برگ مو برای ۶ نفر / طرز تهیه دلمه برگ مو اصفهانی / دلمه برگ مو برای ۱۰ نفر / طرز تهیه دلمه برگ مو شیرازی / طرز تهیه دلمه برگ مو مجلسی
اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *