مواد لازم جهت تهیه دسر کاستارد شکلاتی

پودر کاستارد 3 قاشق غذاخوری
شیر 2 لیوان
شکر 1/3 لیوان
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
خامه 1/2 لیوان
کره 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ 4 عدد

دستور پخت دسر کاستارد شکلاتی

دسر کاستارد شکلاتی
طرز تهیه : پودر کاستارد ، پودر کاکائو ، زرده های تخم مرغ و شکر را درون ظرفی بریزید و با همزن مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس نشاسته ذرت را به مواد اضافه کنید و با قاشق بزنید تا نشاسته جذب مواد شود.
شیر و خامه را درون قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید ، مخلوط کنید تا مواد داغ شوند ( به جوش نیاید ) سپس مخلوط کاکائویی را کم کم اضافه و مخلوط کنید ، مرتب هم بزنید تا مایه غلیظ شود و در انتها کره را اضافه کنید.
کاستارد شکلاتی را درون قالب یا لیوان بریزید و 2 ساعت دریخچال قرار دهید تا خوب سرد شود ؛ پس از سرد شدن کاستارد را از یخچال خارج کنید و با خامه ، شکلات رنده شده ، انواع میوه و تزیین و سرو کنید.
نکته ها : مقدار پودر کاکائو را میتوانید بنابر سلیقه تان 1 قاشق کمتر یا بیشتر کنید ، میتوانید از پودر نسکافه نیز بجای کاکائو در این دسر استفاده نمائید ؛ کاستارد ( custard ) بصورت پودر در قوطی های آماده در سوپر مارکت ها موجود میباشد.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *