طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

خامه 1/4 لیوان
شیر 2 لیوان
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
شکر 12 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2 قاشق چایخوری
اسانس وانیل 1/8 قاشق چایخوری
شکلات تخته ای 50 گرم

دستور پخت دسر پاناکوتا شکلاتی

دسر پاناکوتا شکلاتی

طرز تهیه : 1/2 لیوان شیر را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید ، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
خامه را داخل قابلمه ای بریزید ، باقی مانده شیر را کم کم به خامه اضافه و مخلوط کنید و پس از اینکه یکدست شد شکر را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.
پس از اینکه مخلوط شیر و خامه داغ شد از روی حرارت بردارید ( دقت کنید داغ شود اما به نقطه جوش نرسد ) و شکلات تخته ای رنده شده ، اسانس وانیل ، پودر کاکائو و مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
پاناکوتا را در ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با خامه ، میوه و تزیین و سرو کنید.
نکته ها : در صورت تمایل میتوانید مقدار پودر کاکائو یا شکلات را بیشتر کنید تا رنگ پاناکوتا تیره تر شود.

دیدگاهتان را بنویسید