مواد لازم جهت تهیه دانه خشخاش

دستور پخت دانه خشخاش

دانه خشخاش دو گونه است به نام های خشخاش دانه سفید و خشخاش دانه سیاه ، البته نام‌های دیگری مانند کوکنار ، خشخاش اسود ، خشخاش بستانی ، تریاک و خشخاش بری هم به آنها گفته میشود.
طبع تخم خشخاش سرد و تر است. تخم این گیاه سرفه‌های مزمن و خشک را درمان میکند ، چاق کننده و آرام بخش است و بی‌خوابی یا کم خوابی را درمان میکند ، تخم گیاه دارویی خشخاش ، درد سینه را درمان میکند ، سوزش مجرای ادرار و اسهال و کم خونی را درمان می کند ، نیروی جنسی را تقویت می‌کند.
در فرهنگهای مختلف دانه خشخاش بصورت خشک و بوداده یا تر در آشپزی و شیرینی پزی مورد مصرف دارد. همچنین ریشه و برگ های آن نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
نکته : با وجود خواص دارویی تخم ، ریشه و برگ خشخاش ، شیره آن که تریاک از آن تهیه میشود سمی است و برای تهیه داروهایی مانند مرفین ، مسکن ها و به مقدار بسیار کم و زیر نظر متخصص مصرف میشود.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *