مواد لازم جهت تهیه حلوا عربی | آموزش حلوای شیر
آرد 2 لیوان
شکر 1 و 1/2 لیوان
آب 1 لیوان
روغن یا کره 1/2 لیوان
پودر زعفران
شیر 4 قاشق
گلاب 1/4 لیوان
بادام هندی 10 عدد
کشمش 10 عدد
پسته 10 عدد
دستور پخت حلوا عربی | آموزش حلوای شیر
این حلوای خوشمزه طبعی بسیار گرم دارد و می توان آن را به صورت لقمه ای سرو کرد و تفاوت آن با حلوای معمول ما در استفاده از شیر و بادام و پسته و رنگ آن است.
طرز تهیه: شکر و آب را در یک شیر جوش بریزید و شکر را خوب در آن حل کنید تا محلولی غلیظ و شفاف بدست بیاید. به میزان دلخواه زعفران ( شاید 1 یا 2 قاشق چایخوری پودر مخلوط با شکر) و 4 قاشق شیر را به محتویات شیر جوش اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد را در گوشه ای نگهدارید.
2 قاشق از کره یا روغن را در یک تابه بریزید و بادام، کشمش و پسته را در آن تفت دهید تا بادام هندی کمی قهوه ای رنگ شود.
2 قاشق روغن را در یک قابلمه نچسب بریزید و داغ کنید. آرد را در آن آنقدر تفت دهید تا قهوه ای کم رنگ شود. سپس محلول شکر و زعفران و همچنین گلاب را به آرد اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید. نصف روغن باقی مانده را در قابلمه بریزید و 4 تا 5 دقیقه حلوا را هم بزنید.
سپس باقی مانده روغن را در قابلمه بریزید و حلوا را هم بزنید تا اینکه حلوا در یک طرف قابلمه جمع شود. سپس آن را از روی شعله بردارید و دانه ها را درون آن بریزید و خوب باهم مخلوط کنید و به ظرف دلخواهتان انتقال داده و سرو کنید.