مواد لازم جهت تهیه توپ پنیری با تزیین انار

پنیر خامه ای 220 گرم
پنیر چدار 200 گرم
فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
پیازچه خرد شده 1/3 فنجان
انار 1 عدد بزرگ
مغز گردوی خرد شده(اختیاری) 1/2 فنجان

دستور پخت توپ پنیری با تزیین انار

توپ پنیری با تزیین انار روشی ابتکاری و منحصربفرد برای تهیه یک میان وعده خوشمزه است. این توپ پنیری خوشمزه با روکش دانه های یاقوتی انار علاوه بر طعمی لذیذ، جلوه زیبا و خاصی نیز دارد.

طرز تهیه: پنیر خامه ای، پنیر چدار و فلفل قرمز را در غذاساز بریزید و بزنید تا خوب ترکیب شود. پیازچه را اضافه کنید و کمی دیگر بزنید تا یکدست شود.

مایه پنیری را خارج کنید و با دست شبیه یک توپ شکل دهید. توپ پنیری را روی ظرف سرو قرار دهید. انار را دان کنید و دانه های انار را یکی یکی روی توپ قرار دهید و کمی فشار دهید. به همین ترتیب کل سطح آن را با دانه های انار بپوشانید. سپس روی توپ پنیری را بپوشانید و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.

حداقل نیم ساعت قبل از سرو، توپ پنیری را از یخچال بیرون بیاورید تا کمی نرم شود. بدلخواه می توانید با چند پیازچه روی توپ اناری را تزیین کنید. این توپ پنیری خوشمزه را با چیپس، کراکر یا نان نوش جان کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *