مواد لازم جهت تهیه ترایفل توت فرنگی وانیلی

خامه 300 گرم
خامه عسلی 200 گرم
شیر سرد 1/2 لیوان
پودینگ وانیلی 1 بسته
کیک اسفنجی مقدار لازم
توت فرنگی تازه مقدار لازم
میوه های منجمد ریز مقدار لازم

دستور پخت ترایفل توت فرنگی وانیلی

ترایفل توت فرنگی وانیلی

طرز تهیه : خامه را 30 دقیقه قبل از شروع کار داخل فریزر قرار دهید تا خوب سرد شود سپس خامه را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و سفت شود و اثر پره های همزن روی خامه بماند ( بهتر است ظرف یخ زیر کاسه خامه قرار دهید تا زودتر فرم بگیرد ).
پودر پودینگ وانیلی را داخل کاسه ای بریزید و با شیر سرد مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود و پس از اینکه مخلوط پودینگ و شیر یکدست شد خامه عسلی را به آن اضافه کنید ، مخلوط پودینگ را با نصف خامه فرم گرفته مخلوط کنید سپس داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و کمی سفت شود.
کیک آماده بخرید یا اینکه خودتان کیک اسفنجی درست کنید سپس کیک را به لایه های نازک برش بزنید ، مقداری کیک ته ظرف قرار دهید ، مقداری پودینگ روی کیک ها و روی پودینگ نیز مقداری خامه فرم بریزید ، روی خامه توت فرنگی خرد شده و میوه های یخ زده قرار دهید.
لایه بعدی مجدد کیک ، پودینگ ، خامه و میوه بگذارید و به همین صورت بسته به سلیقه تان چند لایه ظرف را پر کنید سپس روی میوه ها را با خامه تزیین کنید ؛ ظرف دسر را داخل یخچال قرار دهید تا ترایفل خوب سرد شود سپس سرو کنید.
نکته ها : صورت تمایل میتوانید ترایفل را در ظرف های کوچک به همین صورت چند لایه تهیه کنید ، همچنین میتوانید به جای پودینگ و خامه از ژله ، بستنی ، کاستارد و میوه های دیگر نیز استفاده کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *