مواد لازم جهت تهیه ترافل توپی شکلاتی

دستور پخت ترافل توپی شکلاتی

ترافل های توپی شکلاتی
کره 220 گرم . پودر قند 200 گرم . پودر نارگیل 100 گرم . وانیل 1/4 قاشق چایخوری
مغز گردو 4 قاشق غذاخوری . شکلات تخته ای 200 گرم . پودر نارگیل برای تزئین
طرز تهیه : کره را درون کاسه ای بریزید ، کاسه را روی بخار اب قرار دهید و شکلات تخته ای خرد شده را اضافه کنید و بهم بزنید تا شکلات اب شود.
پودر قند ، پودر نارگیل ، وانیل شکری و مغز گردوها را مخلوط کنید سپس به شکلات هایی که در کره اب شده است اضافه کرده و مخلوط کنید ، پس از ترکیب مواد را به مدت 2 – 3 ساعت درون یخچال قرار دهید و هر 1 ساعت کمی مواد را هم بزنید.
پس از این مدت زمان مواد را که کمی سفت شده است از یخچال خارج کنید ، با قاشق تکه ای به اندازه گردو بردارید و درون پودر نارگیل قرار دهید ، با حرکت سریع دست گلوله ای درست کنید.
توپ نارگیلی را درون بشقاب قرار دهید ، تمام مواد را به همین صورت به شکل توپ های نارگیلی فرم دهید و در ظرف بچینید ، پس از اتمام کار توپ های شکلاتی نارگیلی را درون یخچال قرار دهید تا مجدد سرد شوند سپس سرو نمائید.
نکته ها : میتوانید علاوه بر پودر نارگیل از پودر پسته ، کنجد و نیز استفاده نمائید ، میتوانید بجای پودر قند از پودر شکر هم استفاده کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *