مواد لازم جهت تهیه تخمه کدو اسپایسی
تخمه کدو 1 و 1/2 فنجان
کره آب شده 2 قاشق چایخوری
نمک، فلفل، پودر سیر به میزان دلخواه
ادویه کاجون (اختیاری) 1/2 قاشق چایخوری
دستور پخت تخمه کدو اسپایسی
طرز تهیه: فر را روی دمای 148 سانتیگراد قرار دهید. تخمه های کدو را بشویید و آبکشی کنید. می توانید تخمه ها را کامل تمیز نکنید و مقداری از رشته های کدو را برای طعم بهتر نگهدارید.
تخمه های کدو را داخل کاسه ای بریزید. کره آب شده را به آن اضافه کنید. ونمک، فلفل، پودر سیر و ادویه کاجون را به آن اضافه کنید. تخمه ها را خوب با کره و ادویه ها ترکیب کنید تا تمام تخمه های کدو مزه دار شود.
تخمه های مزه دار شده را داخل سینی فر بریزید و پخش کنید تا روی هم نیفتاده باشند. سینی فر را به مدت 45 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. هرازچند گاهی تخمه ها را هم بزنید تا همه جای آن برشته شود. زمانی که کاملا برشته و طلایی شدند یعنی تخمه کدو اسپایسی شما آماده است.
نکته: بجای کره می توانید از روغن زیتون یا روغن گیاهی استفاده کنید. تخمه کدو بو داده تا مدتها قابل استفاده است. می توانید مقادیر بیشتری تخمه کدو اسپایسی بوداده تهیه کنید و برای مصارف بعدی نگهداری کنید.