مواد لازم جهت تهیه تارت موس سفید با سس تمشک

آرد ساده 195 گرم
شکر 2 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو خالص 2 قاشق سوپخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
کره یا روغن گیاهی (ترد کننده شیرینی) 120 گرم
آب 4 تا 5 قاشق سوپخوری
شکر 120 گرم
شیر 330 میلی لیتر
زرده تخم مرغ کمی زده شده 3 عدد
شکلات سفید خرد شده 180 گرم
خامه ی زده شده 120 میلی لیتر
تمشک یخ زده که یخ آن باز شده باشد 300 گرم
آب
نشاسته ی ذرت ( آرد ذرت) 1 قاشق سوپخوری
ژله ی انگورفرنگی قرمز 105 گرم

دستور پخت تارت موس سفید با سس تمشک

طرز تهیه: فر را از قبل تا دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید.

برای تهیه پاستری شکلاتی، آرد، شکر، کاکائو و نمک را در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید. کره یا روغن گیاهی را به قطعات ریزی به اندازه نخود فرنگی های کوچک خرد کنید. هر بار 1 قاشق سوپخوری آب روی خمیر بپاشید، با چنگال بزنید تا مرطوب شود. خمیر را به شکل یک گلوله درآورید.

روی سطحی که کمی آرد پاشی شده است خمیر را به شکل یک دایره 32 سانتی درآورید. پاستری را در یک قالب تارت 28 سانتی متری که کف آن متحرک باشد جای دهید.

. پاستری را از کنار لبه ها درون قالب فشار دهید و لبه ی آن را برابر قالب تارت برش بزنید. روی پاستری را با فویل آلومینیوم دولایه بپوشانید. آن را به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید یا تا زمانی که خشک شود. پاستری را روی توری فلزی خنک کنید.

برای تهیه مواد درون آن، در یک قابلمه ی متوسط شکر و ژلاتین را مخلوط کنید. شیر و زرده ی تخم مرغ را هم بیفزایید. آن را روی حرارت ملایم بپزید تا ژلاتین حل شود، مخلوط به تدریج غلیظ شود و غل بزند.

شکلات را در آن بریزید و هم بزنید تا ذوب شود. قابلمه را به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نسبتا ببندد در یک کاسه ی بزرگ حاوی آب یخ قرار دهید و مدام هم بزنید. یا اینکه مخلوط ژلاتین را به کاسه ای منتقل کرده و یک ساعت در یخچال قرار دهید یا تا زمانی که ببندد و هر از گاهی هم بزنید (پس از گذشت 40 دقیقه شروع کنید به سرکشی کردن وضعیت مخلوط).

خامه ی زده شده را بزنید تا زمانی که نرم شود، آن را با مخلوط ژلاتین قاطی کنید. این مواد را درون پاستری خنک شده بریزید. آن را 4 تا 24 ساعت یا تا زمانی که سفت شود سرد کنید.

برای تهیه سس تمشک، آب تمشک ها را بگیرید، شربت آن را نگه دارید. آنقدر آب به شربت اضافه کنید تا حجم آن برابر 180 میلی لیتر شود. در یک قابلمه ی کوچک شربت را با آرد ذرت مخلوط کنید. ژله ی انگور فرنگی را در آن بریزید. آن را روی شعله ی ملایم بپزید تا زمانی که غلیظ شود. آن را 2 دقیقه ی دیگر نیز بپزید. تمشک ها را با آن مخلوط کنید. به خوبی آن را سرد کنید و با تارت سرو کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *