مواد لازم جهت تهیه تارت خرما و گردو

بیسکویت دایجستیو 300 گرم (حدود 20 عدد)
کره ذوب شده 130‌گرم
شکر 2 قاشق غذاخوری
نمک نوک قاشق
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
خرمای بدون هسته یا چیپس خرما 300‌ گرم
گردو بدون پوست 125 گرم
شیر تغلیظ شده (شیر عسلی) 1 قوطی (397 گرم)

دستور پخت تارت خرما و گردو

تارت خرما و گردو
تارت خرما و گردو یی از این آسان‌تر و خوشمزه‌تر پیدا نمی‌شود: نان تارتی از جنس بیسکویت دایجستیو و با طعم دارچین همراه با خرما، گردو و شیرعسلی. اگر به دنبال دسری هستید که سریع آماده شود و چنان طعم شگفت‌انگیزی داشته باشد که همه را مجذوب خود کند، تارت خرما و گردو درست همان چیزی است که به آن احتیاج دارید. البته یک آشپز خوب هیچ وقت طعم را فدای تنبلی نمی‌کند. اما این تارت از آن استثنائاتی است که هم خوشمزه است و هم نیاز به زحمت زیادی ندارد.
به هر حال برای هر آشپز خوبی هم پیش می‌آید که خسته یا کم حوصله باشد. در این مواقع است که تارت خرما و گردو مثل یک هدیه بهشتی به کمک شما می‌آید. این دسر مخصوصاً برای ایام رمضان که در حال نزدیک شدن به آن هستیم فوق‌العاده است. ترکیب خرما، گردو و شیر عسلی برای تقویت بدن حرف ندارد. در واقع خرما و گردو همان منبع انرژی است که به آن احتیاج دارید که تا موقع افطار شما را سر پا نگه دارد و البته آسان بودن تهیه تارت هم کمک حال روزه‌داران است. یک اسلایس کوچک از تارت خرما و گردو کاملاً سیرکننده و پر محتواست. پس شما می‌توانید یک تارت را برای چندین روز در یخچال نگه دارید و هر روز یک اسلایس از آن را نوش جان کنید. یا آن را برای مهمانی افطار تهیه کنید و با آن از مهمانان خود در ماه رمضان پذیرایی کنید.
طرز تهیه: طبقه پایین فر را آماده کنید و آن را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم نمایید. با استفاده از غذاساز یا آسیاب بیسکویت‌ها را آسیاب کنید تا پودر شوند. همچنین می‌توانید آنها را داخل زیپ کیپ بریزید و با استفاده از وردنه بیسکویت را پودر کنید.
شکر، نمک و دارچین را اضافه کنید و خوب بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس کره آب شده را اضافه کنید و مخلوط نمایید (در همان غذاساز یا به صورت دستی) تا کره به خوبی در مواد پخش شود و مایه یکدستی به دست آید.
حال مایه را به قالب تارت منتقل کنید. بهتر است از قالبی استفاده کنید که کف آن قابل جدا شدن است. در غیر این صورت، از قبل کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید. مواد را خوب کف ظرف و روی دیواره‌هایی آن پخش کنید تا به شکل نان تارت درآید. می‌توانید برای صاف کردن کف نان تارت از فنجانی با کف صاف استفاده کنید.
سپس آن را به فر منتقل کنید. پس از ۸-۱۰ دقیقه نان تارت آماده است و عطر آن حس می‌شود. وقت آن است که قالب را از فر خارج کنید و اجازه بدهید خنک شود. در این مدت می‌توانید خرما‌ را آماده کنید. اگر از خرمای کامل استفاده می‌کنید، آنها را از وسط نصف کنید و هسته‌ها را جدا کنید. اگر از چیپس خرمای برتر استفاده می‌کنید نیازی به آماده‌سازی نیست.
درجه‌ی فر را به ۲۰۰ درجه سانتیگراد تغییر دهید. چیپس‌ خرما یا خرماهای بدون هسته برتر نصف شده را روی تارت بریزید. به طوری که کاملاً سطح خمیر را بپوشانند.
حال روی خرما‌ها یک لایه مغز گردوی برتر بچینید.
در آخر شیرعسلی (شیر تغلیظ شده شیرین) را روی خرما و گردو بریزید.
قالب را مجدداً در فر قرار دهید تا زمانی که در شیرعسلی حباب ایجاد شود و رنگ کاراملی طلایی بگیرد (حدود ۲۵ دقیقه). ممکن است بعضی بخش‌ها قهوه‌ای شوند و بعضی بخش‌ها سفید باقی بمانند. اما در کل تارت قهوه‌ای رنگ به نظر می‌رسد. صبر کنید تارت کمی خنک شود. سپس آن را از قالب جدا کنید و در ظرف سرو قرار دهید.
نکته: اگر مایل باشید می‌توانید برای داشتن نان تارت نازک‌تر از ۲۵۰ گرم بیسکویت استفاده کنید. البته باید کره و شکر را هم به همان نسبت کم کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *