مواد لازم جهت تهیه تارت خامه ای جاوا

پاستری تارت
شکلات نیمه شیرین (ساده) خرد شده 60 گرم
کره 3 قاشق سوپخوری
خامه زده شده 60 میلی لیتر
شربت ذرت سبک 1 قاشق چایخوری
شکر 180 گرم
نشاسته ی ذرت (آرد ذرت) 3 قاشق سوپخوری
قهوه آماده 2 قاشق چایخوری
شیر 420 گرم
شکلات نیمه شیرین (ساده) خرد شده 75 گرم
عصاره ی وانیل 1/2 قاشق چایخوری
خامه ی زده شده برای سرو 120 میلی لیتر
تراشه های شکلات برای تزئین

دستور پخت تارت خامه ای جاوا

طرز تهیه: فر را از قبل تا دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
پاستری را طبق دستور آماده کنید. آن را به شکل یک دایره ی 32 سانتی رول کنید. پاستری را در یک قالب تارت 28 سانتی متری که کف آن متحرک باشد جای دهید و آن را به دیواره های شیار دار قالب بفشارید و لبه های آن را با لبه ی قالب تنظیم کنید و ببرید. سوارخ هایی در پاستری ایجاد کنید. روی آن را با فویل آلومینیومی ضخیم بپوشانید و ده دقیقه بپزید. فویل را بردارید و 5 تا 10 دقیقه ی دیگر بپزید یا تا زمانی که قهوه ای روشن شود. قالب تارت را روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شود.

در این زمان در یک دیگ بخار پز دو طبقه یا کاسه ی پیرکسی که روی قابلمه ی آب جوش می گذارید (تماس پیدا نکند) ، 60 گرم از شکلات و یک قاشق کره را روی حرارت ذوب کنید. در یک قابلمه ی ضخیم 60 میلی لیتر خامه ی زده شده و شربت ذرت را مخلوط کنید. آن را به آرامی به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و بگذارید 2 دقیقه ی دیگر بپزد. آن را از روی حرارت بردارید با مخلوط شکلات قاطی کنید. اجازه دهید در دمای اتاق سرد شود. مخلوط سرد شده را روی سطح پاستری تارت بمالید.

در یک قابلمه ی متوسط شکر، آرد ذرت و گرانول های قهوه را مخلوط کنید. شیر را به آن بیفزایید و آن را روی حرارت متوسط بپزید و هم بزنید تا زمانی که مخلوط غلیظ شده و غل بزند. دو دقیقه ی دیگر نیز آن را حرارت دهید و هم بزنید. ظرف را از روی حرارت بردارید. به تدریج حدود نیمی از مخلوط داغ را روی زرده های تخم مرغِ زده شده بریزید و هم بزنید. همه ی مواد را به قابلمه برگردانید. آن را حرارت دهید و هم بزنید تا غل بزند. حرارت را کم کنید.

آن را دو دقیقه ی دیگر حرارت دهید و هم بزنید. از روی حرارت بردارید. 75 گرم شکلات خرد شده، 2 قاشق سوپخوری کره ی باقی مانده و وانیل را مخلوط کنید تا زمانی که شکلات ذوب شود. آن را روی نان پاستری بریزید. سطح آن را با کیسه فریزر بپوشانید. 4 تا 24 ساعت آن را سرد کنید یا تا زمانی که سفت شود. هنگام سرو با دقت کیسه فریزر و دیواره ی قالب را بردارید. خامه ی زده شده را با قیف روی پای بریزید. آن را با تراشه های شکلات تزئین کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *