طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه بیسکوییت لیدی فینگر

نشاسته 3 قاشق غذاخوری
آرد 1 لیوان
عسل 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 لیوان
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
وانیل چند قطره
پودر قند برای تزیین

دستور پخت بیسکوییت لیدی فینگر

بیسکوئیت انگشتی یا لیدی فینگر نوعی بیسکوییت نرم است که در انواع دسرها بخصوص دسر تیرامیسو کاربرد دارد. از خرده شده این بیسکوئیت میتوان در تزیین دسرها و پودینگ ها استفاده کرد.nطرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید؛ سپس سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا خامه ای شود ( وقتی کاسه را برمیگردانید نریزد ).nزرده ها را بهمراه شکر ، عسل و وانیل بزنید تا یکدست شوند. سپس سفیده و زرده را کم کم با هم مخلوط کنید.nآرد ، نشاسته و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و پس از یکدست شدن زرده و سفیده روی آن الک و مخلوط کنید.nته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید. مایه بیسکویت را داخل قیف بریزید و به اندازه یک انگشت روی کاغذ مایه بیسکوییت بریزید. سینی را درون فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بیسکوئیت ها اماده شوند. پس از پخت اجازه دهید بیسکوئیت ها سرد شوند سپس از کاغذ جدا کنید و با پودر قند تزئین نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید