مواد لازم جهت تهیه بورک سیب زمینی پنیری
دستور پخت بورک سیب زمینی پنیری
بورک سیب زمینی پنیری
سیب زمینی 2 عدد . پیاز 1 عدد . خمیر یوفکا مقدار لازم . جعفری خرد شده مقدار لازم
پنیر خامه ای 100 گرم . پنیر پیتزا 100 گرم . زرده تخم مرغ 1 عدد . نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : سیب زمینی ها را بپزید ، پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس سیب زمینی ها پخته را ریز خرد کنید ( یا رنده کنید ) و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
پس از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید پنیر خامه ای ، پنیر پیتزا ، زرده تخم مرغ ، جعفری خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید.
خمیر را به شکل مستطیل ببرید و روی هر خمیر را روغن بزنید ، مقداری از مخلوط اماده را در بالای خمیر بریزید و خمیر را همانند شکل رول کنید و لبه های خمیر را با مقداری آب به هم بچسبانید.
ته سینی را چرب کنید سپس خمیرهای بورک را روی سینی بگذارید و سینی را در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20-30 دقیقه قرار دهید ، پس از اماده شدن بورک ها را بهمراه سس دلخواه سرو نمائید.
نکته ها : میتوانید درون ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و بورک ها را درون روغن سرخ کنید.