مواد لازم جهت تهیه بستنی سیب و دارچین
خامه 2 و 1/4 لیوان
شیر 1 لیوان
خاک قند 3/4 لیوان
وانیل 1 قاشق
سیب بزرگ 2 عدد
کره 2 قاشق
دارچین 2 قاشق
شکر قهوه ای 1/4 لیوان
نمک 1/2 قاشق
گردو خرد شده 1 قاشق
دستور پخت بستنی سیب و دارچین
طرز تهیه: یک ظرف مناسب برای مخلوط کردن خامه، شیر، شکر، وانیل، نمک و 1 قاشق دارچین حاضر کنید. به کمک همزن برقی مواد را خوب بزنید. ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
در همین حین، سیبها را پوست کنده و هسته گیری کنید. هر کدام از آنها را به 8 قسمت تقسیم کنید. کره را در تابه ای آب کنید و سیبها را در آن بیندازید. دارچین و شکر و گردو را روی سیبها بپاشید و تا نرم شدن آنها را تفت دهید.
سیبها را به ظرفی انتقال دهید و روی آنها را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.
کرم خامه را بیرون بیاورید و در بستنی ساز بریزید و بر اساس نحوه ی استفاده از دستگاه بستنی کاملا پفکی و یخ زده درست کنید. تقریبا چند دقیقه قبل از بستن بستنی، مخلوط سیب را به آن اضافه کنید.
در مرحله ی آخر بستنی را به ظرفی منتقل کنید. و به مدت 1 تا 2 ساعت در فریزر قرار دهید.