مواد لازم جهت تهیه بانوک | پن کیک اسکاتلندی

آرد ساده 120 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 3/4 قاشق سوپخوری
کره بدون نمک 3 قاشق سوپخوری
آب 120 میلی لیتر

دستور پخت بانوک | پن کیک اسکاتلندی

بانوک از اسکاتلند ریشه می گیرد و توسط اولین مهاجران وارد ایالات متحده شد. بانوک را می توان در ماهیتابه های روحی یا فلزی روی آتش پخت یا حتی می توان آن را دور یک سیخ پیچیده و در فاصله ی 20 سانتی متری شلعه نگه داشت تا بپزد. بانوک را با شیره طلائی یا شیره مپل میل می کنند.
طرز تهیه: در یک کاسه ی بزرگ آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. قطعات کره را نیز با آن مخلوط کرده تا به شکل یک پوره در بیاید. 120 میلی لیتر آب را به آن افزوده و آرد را هم بزنید تا مرطوب شده و یک خمیر سفت تشکیل شود. در صورت نیاز آب ِ بیشتری بیفزایید.
یک ماهیتابه ی روحی یا نچسب بزرگ را کمی چرب کرده و روی شعله ی ملایم حرارت دهید. خمیر را روی تخته یا میزی که آرد پاشی شده برگردانید. آن را به چهار بخش مساوی تقسیم کنید. هر قطعه را مسطح کنید تا دایره ای با ضخامت 1 سانتی متر حاصل شود.
دایره ی اول را در ماهیتابه ی داغ قرار داده و بگذارید هر طرف آن 6 تا 7 دقیقه بپزد. آن را به صورت گرم همراه با کره سرو کنید و تزئین روی آن را به دلخواه انجام دهید. بقیه ی خمیرهای باقی مانده ی بانوک را نیز به همین شیوه بپزید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *