طرز تهیه بادام بو داده عسلی برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه بادام بو داده عسلی

دستور پخت بادام بو داده عسلی

بادام بو داده عسلی
بادام شیرین 3 لیوان . عسل 1/4 لیوان . شکر 3 قاشق غذاخوری . نمک و فلفل هر کدام 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ عسل را داخل ماهیتابه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس بادام ها را اضافه کنید ، روی بادام ها فلفل بپاشید و مخلوط کنید ، پس از اینکه بادام ها و عسل خوب به هم آغشته شدند ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.
داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و بادام های آغشته به عسل را روی کاغذ پخش کنید ، سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بادام ها برشته شوند.
بادام های برشته را از فر خارج کنید و 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شوند سپس داخل کاسه ای بریزید و با شکر و نمک مخلوط کنید ، مجدد داخل سینی قرار دهید و کناری بگذارید تا خوب خنک و اماده مصرف شوند.

دیدگاهتان را بنویسید