مواد لازم جهت تهیه باتر کریم سوئیسی

شکر 250 گرم
سفیده تخم مرغ بزرگ 5 عدد
کره 425 گرم
وانیل مایع 1 و 1/2 قاشق چایخوری
شیره بادام 1 قاشق چای خوری

دستور پخت باتر کریم سوئیسی

باتر کریم سوئیسی
باتر کریم سوئیسی یکی از انواع باتر کریم است که از بن ماری (حمام آب گرم) کره ، سفیده تخم مرغ و شکر تهیه می شود و برای پوشش و تزیین کیک و شیرینی استفاده می شود.

طرز تهیه: شکر و سفیده های تخم مرغ را در ظرفی متوسط مخلوط کنید و روی ظرف آب در حال جوش قرار دهید. به هم زدن مخلوط ادامه دهید تا شکر کاملاً حل شود و مایعی یکنواخت و براق حاصل شود. سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید و به مدت 5 دقیقه با استفاده از همزن برقی هم بزنید تا خنک شود.

کره را که به دمای اتاق رسیده است تکه تکه کنید. سرعت هم زن را کم کنید و تکه های کره را در چند مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شود. دقت کنید در صورتی که کره را یک باره اضافه کنید و یا با سرعت بالا هم بزنید، باتر کریم سوئیسی تان به حالت مطلوب نخواهد رسید.

وقتی کل کره را اضافه کردید، ۶-۱۰ دقیقه با سرعت متوسط هم بزنید تا مایع بسیار غلیظ و کاملا یکنواخت شود. ممکن است بعد از چند دقیقه به نظر برسد مواد از هم جدا شده اند. نگران نباشید و به هم زدن ادامه دهید تا دوباره به خوبی با هم مخلوط شوند.

وانیل و شیره بادام را اضافه و مخلوط کنید و در صورت تمایل از رنگ های خوراکی برای رنگ کردن باتر کریم سوئیسی استفاده کنید. حال کیک یا شیرینی مورد نظر خود را با کرم تهیه شده بپوشانید و تا زمان مصرف در یخچال نگهداری کنید.

نکته: این مقدار باتر کریم برای تزیین 24 عدد کاپ کیک کافی است. از این کرم می توانید در تهیه ی کاپ کیک مینی موس استفاده کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *