مواد لازم جهت تهیه باتر کرم کلاسیک
پودر قند الک شده 2 لیوان
کره 110 گرم
شیر سرد 2 قاشق غذاخوری
اسانس وانیل چند قطره
نمک 1/8 قاشق چایخوری
رنگ خوراکی مقدار لازم
دستور پخت باتر کرم کلاسیک
طرز تهیه باتر کرم کلاسیک
طرز تهیه : کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود. سپس کره را با همزن بزنید تا بافتی نرم و کرمی پیدا کند. سپس وانیل را اضافه کنید و مجدد بزنید ( کره را ذوب نکنید ).
در ادامه پودر قند و نمک را اضافه کنید و بزنید تا کره و پودر قند به خوبی ترکیب شوند ( پیش از زدن با همزن برقی با قاشق پودر قند و کره را مخلوط کنید تا پودر قند در هوا پخش نشود ).
پس از اینکه کره و پودر قند ترکیب شدند شیر را اضافه کنید و 5 دقیقه با همزن بزنید تا کرم خودش را بگیرد ، در انتها مقداری رنگ خوراکی اضافه کنید سپس برای تزیین کیک و مورد استفاده قرار دهید.
نکته ها : این کرم را در ظرف دربسته تا 1 هفته میتوانید در فریزر نگهداری کنید ( برای مصرف مجدد کرم را در دمای اتاق قرار دهید و پس از نرم شدن کرم را با همزن بزنید تا به بافتی که میخواهید برسید ) ؛ سعی کنید در زمان تهیه باتر کرم محیط اطراف تان خنک باشد.
اگر در زمان کار با کرم احساس کردید بیش از حد گرم و شل شده است 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کرم کمی خودش را بگیرد و مجدد بزنید ؛ اگر پس از تهیه باتر کرم کمی شل بود میتوانید پودر قند اضافه کنید تا سفت شود و اگر بیش از حد سفت بود میتوانید با اضافه کردن کمی شیر یا آب به بافت دلخواهتان برسید.